digipenna

töprengések

Kvótaellenes népszavazás

2016. május 18. 19:25 - digipenna

válasz: N E M

 

A - - szavazhasson, vagy ne szavazhasson a külhoni magyar (kettős állampolgár) - - kérdésre van egy egyszerű válasz, mert a kezdeményezés nyilvánvaló célja a megosztás, ezért a népszavazási kérdésre:

 

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

 

pártállástól függetlenül a N E M (akarom) válasszal el van intézve a dolog, hiszen nem arról van szó, hogy az a néhány ember, akit kisorsolnának nekünk, megrázná a társadalmat, (az első adandó alkalommal úgyis lelépnének) hanem arról, hogy a (túlnyomórészt nem önként külhonba szakadt) magyarok szavazása miatt, ismét egymásnak essünk, úgy külhonban, mint idehaza.

 

A NEM akarom válasz, válasz lenne arra a, ki nem mondott, kérdésre is, hogy akarja-e, hogy az anyaországi és külhoni magyarok egymásnak essenek ismét.

 

Ez az egységes NEM, méltó válasz lenne június 4-re is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digipenna.blog.hu/api/trackback/id/tr778728820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.19. 05:38:26

Nem látok ellentétet a magyar állampolgárok között azok lakóhelye alapján.
süti beállítások módosítása