digipenna

töprengések

Népszabadság ideiglenesen felfüggesztve.

2016. október 08. 16:31 - digipenna

Ennyi volt.

Ennyi volt. A Népszabadság ideiglenesen felfüggesztve. Maguknak köszönhetik, hiszen távol tartották az olvasókat a parlamenten kívüli pártoktól, és így ők is megakadályozták, hogy más megközelítésű (nem baloldali) pártok jelenjenek meg országosan a színen.

 

Most olyan címekkel riogatnak, hogy Magyarországon megszűnt a sajtószabadság. Pedig dehogy, mert csak egy –nem kell már senkinek-- lap szűnt meg.

 

Az azért fölöttébb érdekes, hogy olyan lap melletti pártmentes kiállást vártok, amelyik nem adott felületetett más irányú (nem baloldali) elkötelezettségű ellenzéknek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digipenna.blog.hu/api/trackback/id/tr3711780959

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A vicces Népszabadság-műbotrány 2016.10.08. 16:33:05

Végre egy jó hír! A liberális okádás és népellenesség egyik fóruma, a Népszabadság című ultrajobbos-ultraliberális szennylap megy megérdemelt helyére, a szemétdombra. Ahogy ezt ők mondják: nem volt rá piaci kereslet. Bontsunk pezsgőt! Közben az MSZP t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.10.08. 19:08:15

Minden politikai erőnek szüksége van nyilvánosságra. Minden politikai párt a támogatásának megfelelő anyagi forrásokhoz jut, amit természetesen sajtóra is költhet. Kb ennyire egyszrerű a dolog. Ahogyan nincs önálló lapjuk a ballib morzsapártocskáknak, mert a gyatra támogatottságuk miatt nem lenne miből fenntartani, úgy most a valaha erős, de mára jelentéktelenné csökevényesedett szocipárt lehetőségei is elérték azt a szintet, amiből nem lehet fenntartani egy napilapot. Csupán siratják a hajdani "dicsőséget", a maguk módján. Majd felszáradnak a könnyeik, aztán hazamennek. Semmi baj a sajtószabadsággal. Bárki, bármilyen szervezet tarthat fenn lapot, honlapot, televíziót, bármit, ha van rá pénze. A pénz pedig attól az érdeklődéstől függ, ami a párt mondanivalóját övezi. Szegények azt hitték, hogy ha hangosan hőbörögnek, akkor a súlyuk is nagy. Most meg fájnak a tények, hogy a kutya sem kíváncsi a napi demagógiákra. Most sajnálni kellene őket?
süti beállítások módosítása