digipenna

töprengések

Mondjam?

2019. május 23. 19:00 - digipenna

Ne mondjam?

Mondjam? Ne mondjam?

Hú, de nehéz hétvége jön! Az osztrákok már túl vannak rajta. Elnyelte a jól álcázott verem egyik politikusukat. Két évig őrizgették, majd robbant a botrányt.

Szóval, elkezdődött az - -Európai Egyesült Államok- - és - -Nemzetállamok- - meccs. Szombatig jöhet még meglepetés, akár több is. Több ezer játékos és több száz millió „néző” várja izgatottan a vasárnapi végeredményt. Az európai (német, osztrák) baloldal már a meccs előtt értékesített egy büntetőrúgást.

Idehaza az állítsuk meg, vagy ne állítsuk meg a (kéretlen) bevándorlást a tét. Ki gondolta volna, hogy alulfejlettségünk egyszer távol tarja tőlünk a mi grá nsokat, így akár tét nélkülinek is mondhatnánk a választást. De nem az, nagyon nem.

Az ellenzék legnagyobb érve, miért vagy ellene, hisz nem is láttál míg ránst. Ha láttam, akkor lehetek ellene? Láttam, testközelről és mondhatom, nem vagyunk erre „érettek”, nem vagyunk erre fölkészülve.

Annyi minden van ezen kívül, amin kormánypártok és ellenzék össze tudja mérni az erejét. Legyünk túl a hétvégén, aztán mehet minden tovább, mint eddig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digipenna.blog.hu/api/trackback/id/tr2614852562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása